Luleå Näringsliv

Vi växer – 48 nya medlemmar!

Sedan den 1 november 2020 har inte mindre än 48 företag blivit medlemmar i Luleå Näringsliv visar en avstämning i början av januari.

– Det är väldigt glädjande och inspirerande, konstaterar Anders Granberg, vd, Luleå Näringsliv.

Nystartade Luleå Näringsliv är i dag ett fristående medlemsägt bolag, det kommunala bolaget Luleå Business Region är en nära partner och tillsammans arbetar man för att utveckla och främja näringslivet.

Luleå Näringsliv representerar företagen, det är konkret just företagen som ska driva på och via bolagets branschråd identifiera projekt och områden som ska utvecklas.

Anders Granberg, vd:

– Vi har i dag medel att bidra till förstudier och undersökningar till utpekade projekt på ett nytt sätt. Våra medlemsföretag ska dessutom agera som guider till de projekt som skapas för att främja näringslivet. Man kan se våra branschråd som ”fokusgrupper” på sätt och vis.

– Det känns väldigt bra att vi fått ett så stort förtroende från näringslivet, att vi har 48 företag som tecknat medlemskap sedan den 1 november 2020 gör oss glada. Vår målsättning är att fortsätta växa i medlemsantal nu under 2021.

27
Sep
2023

Nätverk för kvinnliga yrkeschaufförer

Redan för ett år sedan smygstartade branschrådet för Transport- & infrastruktur med uppstarten av ett nätverk för kvinnliga yrkeschaufförer, och nu drar projektet igång på riktigt! Först ut är en trevlig after work med mingel, gott tilltugg och en massa givande samtal av, för och mellan tjejer i branschen. När: 20 oktober, kl:18.00-20.30 Var: Mobilaris … Läs mer…

14
Sep
2023

Dags för LITA igen!

LITA är ett branschrådsinitiativ av IT-branschrådet, och ett av syftena är att knyta den viktiga tidiga kontakten med våra fina studenter på LTU. Många som lämnar Luleå efter avslutad utbildning har under sina studieår inte knutit en enda kontakt med Luleås näringsliv, och detta är ett av många sätt att sträcka ut en hand till … Läs mer…

8
Sep
2023

Nätverksträff för företagare från Boden och Luleå

Tillsammans med Boden Business park, Företagarna Luleå, Företagarna Boden och Luleå Business region hälsar vi varmt välkomna till nätverksträff den 21 september för företagare från Luleå och Boden. Kvällen består av middag, nätverkande och uppdateringar om vad som händer från respektive kommun. Till och från eventet så erbjuder vi gratis bussresa för deltagare från Luleå. … Läs mer…