Luleå Näringsliv

Vi växer – 48 nya medlemmar!

Sedan den 1 november 2020 har inte mindre än 48 företag blivit medlemmar i Luleå Näringsliv visar en avstämning i början av januari.

– Det är väldigt glädjande och inspirerande, konstaterar Anders Granberg, vd, Luleå Näringsliv.

Nystartade Luleå Näringsliv är i dag ett fristående medlemsägt bolag, det kommunala bolaget Luleå Business Region är en nära partner och tillsammans arbetar man för att utveckla och främja näringslivet.

Luleå Näringsliv representerar företagen, det är konkret just företagen som ska driva på och via bolagets branschråd identifiera projekt och områden som ska utvecklas.

Anders Granberg, vd:

– Vi har i dag medel att bidra till förstudier och undersökningar till utpekade projekt på ett nytt sätt. Våra medlemsföretag ska dessutom agera som guider till de projekt som skapas för att främja näringslivet. Man kan se våra branschråd som ”fokusgrupper” på sätt och vis.

– Det känns väldigt bra att vi fått ett så stort förtroende från näringslivet, att vi har 48 företag som tecknat medlemskap sedan den 1 november 2020 gör oss glada. Vår målsättning är att fortsätta växa i medlemsantal nu under 2021.

4
Feb
2021

Viktigt att dela kunskaper och erfarenheter

Vårt branschråd för Management har en ny ordförande. Men, vem är Keith Sivenbring? – Jag jobbar som konsult inom Kommunikation, Ledarskap och Affärsutveckling vid Arnqvist & Sivenbring AB sedan 2012. Har en bakgrund som chef inom folkbildningen i Göteborg under 20 år och flyttade till Norrbotten för 16 år sedan. Jag har ett genuint intresse … Läs mer…

21
Jan
2021

Vi växer – 48 nya medlemmar!

Sedan den 1 november 2020 har inte mindre än 48 företag blivit medlemmar i Luleå Näringsliv visar en avstämning i början av januari. – Det är väldigt glädjande och inspirerande, konstaterar Anders Granberg, vd, Luleå Näringsliv. Nystartade Luleå Näringsliv är i dag ett fristående medlemsägt bolag, det kommunala bolaget Luleå Business Region är en nära … Läs mer…

21
Jan
2021

Ta chansen – påverka utvecklingen!

Hur ska vi lösa Luleås framtida centrum? Trafiken? Infrastrukturen i stort?Och energifrågan, hur ska vi klara den? Via våra branschråd kan du som medlem vara med och påverka. Du identifierar vilka utmaningar vi ska arbeta med. Ta chansen, anmäl dig. I dag har Luleå Näringsliv 11 branschråd där medlemsföretag samverkar i projektform för att utveckla … Läs mer…