Rivstart för branschråden – digitalt

Corona-pandemin till trots planerar just nu branschråden för att rivstarta arbetet med digitala möten.
– Vi måste dra igång arbetet, det är ännu viktigare att få till action för att stötta tillväxten i det läge vi befinner oss i, säger Anna Forsman, branschrådsordförande i Bygg & fastighet-branschrådet.

Elva branschråd varvar upp. Ambitionen är att alla ska vara igång med aktiva möten före årsskiftet, trots Corona-pandemins intåg. Och de nya branschråden har fått nya direktiv och förutsättningar.

Helena Eriksson, branschrådsordförande i Marknads-branschrådet:
– Det som jag tycker är den största förändringen är att det i dag finns pengar att söka för att få starta projekt, att göra analyser och förstudier för att få igång konkreta projekt. Det är väldigt bra och en klar förbättring.

Anna Forsman, branschrådsordförande i Bygg & fastighet-branschrådet:
– Tanken att branschråden aktivt ska verka som ett slags fokusgrupper till Luleå Business Region är bra. Då kan företagen direkt påverka hur projekt utformas och vilka behov som arbetet ska riktas mot. Det känns spännande att vi får den här möjligheten att ladda in vår kunskap och våra önskemål.

Äldre inlägg

Teckna 2021 – så bjuder vi på 2020!

Lös medlemskap för 2021 redan nu så bjuder vi på resterande 2020. Ta chansen att delta och påverka utvecklingen via våra branschråd.

En drivande styrelse!

Luleå Näringslivs styrelse representerar en bred kompetens, stor erfarenhet och det typiska driv som kännetecknar tillväxt.

Gemensam strategidag startskottet

Luleå Näringsliv och Luleå Business Region höll en integrerad strategidag som ett gemensamt avstamp.

- Vi ska göra kakan större till alla, tillsammans, konstaterade Jonna Barsk, SSAB.

Utveckla näringslivet med oss!

Vi är över 200 företag redan. Det är ett stort och fint förtroende som ni har gett vårt nybildade Luleå Näringsliv.

Det är vi tillsammans som ska lyfta och utveckla vårt regionala näringsliv, driva på utvecklingsfrågorna och aktivera projekt som förbättrar våra möjligheter utifrån ett näringslivsperspektiv.