Vi växer – 48 nya medlemmar!

Sedan den 1 november 2020 har inte mindre än 48 företag blivit medlemmar i Luleå Näringsliv visar en avstämning i början av januari.

– Det är väldigt glädjande och inspirerande, konstaterar Anders Granberg, vd, Luleå Näringsliv.

Nystartade Luleå Näringsliv är i dag ett fristående medlemsägt bolag, det kommunala bolaget Luleå Business Region är en nära partner och tillsammans arbetar man för att utveckla och främja näringslivet.

Luleå Näringsliv representerar företagen, det är konkret just företagen som ska driva på och via bolagets branschråd identifiera projekt och områden som ska utvecklas.

Anders Granberg, vd:

– Vi har i dag medel att bidra till förstudier och undersökningar till utpekade projekt på ett nytt sätt. Våra medlemsföretag ska dessutom agera som guider till de projekt som skapas för att främja näringslivet. Man kan se våra branschråd som ”fokusgrupper” på sätt och vis.

– Det känns väldigt bra att vi fått ett så stort förtroende från näringslivet, att vi har 48 företag som tecknat medlemskap sedan den 1 november 2020 gör oss glada. Vår målsättning är att fortsätta växa i medlemsantal nu under 2021.

Äldre inlägg

Ta chansen – påverka utvecklingen!

Hur ska vi lösa Luleås framtida centrum? Trafiken? Infrastrukturen i stort? Och energifrågan, hur ska vi klara den?
Via våra branschråd kan du som medlem vara med och påverka. Du identifierar vilka utmaningar vi ska arbeta med. Ta chansen, anmäl dig.

Tillsammans in i 2021

Nytt år, nya möjligheter. Även om vi väl är många som summerade 2020 lite i moll på grund av pandemins dystra konsekvenser för både människors hälsa och branschers ekonomi så hände det ändå en del bra saker som vi har med oss in i 2021.

Anders Granberg, Anna Broström, Fredrik Hansson och Jenny Hellman.

Miljoner skäl att engagera sig i våra branschråd

Luleå kommun och Luleå Business Region gör en gemensam satsning på kompetensförsörjning som ska stärka konkurrenskraften hos offentliga och privata företag och arbetsgivare i Luleå.

Elva branschråd kan bli fler

Handeln och besöksnäringen är ännu inte tydligt representerade i branschråden. Därför pågår inledande samtal om att starta nya branschråd.

Rivstart för branschråden – digitalt

Corona-pandemin till trots planerar just nu branschråden för att rivstarta arbetet med digitala möten.
– Vi måste dra igång arbetet, det är ännu viktigare att få till action för att stötta tillväxten i det läge vi befinner oss i, säger Anna Forsman, branschrådsordförande i Bygg & fastighet-branschrådet.

Teckna 2021 – så bjuder vi på 2020!

Lös medlemskap för 2021 redan nu så bjuder vi på resterande 2020. Ta chansen att delta och påverka utvecklingen via våra branschråd.