Luleå Näringsliv

Framtidens kompetensförsörjning

Under April har 2 större studentevent ägt rum på branschråden IT och Marknads intiativ.

Marknadspromenaden gick genom centrala Luleå. Marknadsföringsstudenter från LTU fick besöka olika företag och lösa case tillsammans. Efteråt blev det burgare, presentationer och mingel. Vinnarna av caset blev Suad, Mohammed och Andrés med deras catchphrase- ”Om du är du trendig är du inte unik”.  Tack till Marknadsbranschrådet och studenter för en toppenkväll!

Luleå IT-arena (LITA) kom åter till STUK och det blev succé, igen. 27 stycken IT-företag mötte 130 studenter vid relaterade utbildningar på LTU.
– Nu hoppas vi att många av studenterna väljer en karriär hos någon av Luleås IT-företag, säger Berit Vonstad som är vice ordförande för Luleå Näringslivs IT-branschråd, som är arrangör tillsammans med Datasektionen och SNS-sektionen på LTU. Tack till IT-branschrådet och studenter för årets första LITA!
2
Jun
2023

Medlemsföretagen har tagit tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv

Varje år får Luleå Näringslivs medlemsföretag möjlighet att svara på en medlemsundersökning. Vid senaste enkät-undersökningen som genomfördes under april-maj 2023 var det 81 företag som svarade på enkäten, vilket innebär att ca 30 % av medlemsföretagen tog tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv.De svarande företagen representerade olika branscher och storlekar på företag. … Läs mer…

16
May
2023

Co-work med nätverket Young in Business!

Är du under 28? Driver du företag? Varmt välkommen till Mobilaris Innovation Center för att ”co-worka” tillsammans med nätverket Young In Business. Blir det fint väder öppnar vi upp terassen och sitter ute! Vi bjuder på fika & kaffe. När: 24/5, 15.00-17.00 Var: Mobilaris Innovation Center, Sundsbacken 6 Anmäl dig här: https://lnkd.in/dKqJgi36 Varmt välkomna!

16
May
2023

Medlems-Afterwork, 25 maj

Vi välkomnar alla våra medlemmar till AW på Mobilaris Innovation Center torsdagen den 25 maj. Eftermiddagen kommer att innehålla allt från panelsamtal om arbetsmiljöer till mingelmiddag som grillas ute på solterrassen. Dryck finns i form av öl/vin och alkoholfritt. Vi har även Bottenvikens Bryggerier på plats som berättar om de senaste trenderna inom öl. Sist men … Läs mer…