Luleå Näringsliv
24
nov
2020

Branschrådsmöte: Kulturella & kreativa näringar

18
nov
2020

Branschrådsmöte: Marknad

17
nov
2020

Branschrådsmöte: Kompetensförsörjning

9
nov
2020

Branschrådsmöte: Bygg & fastighet

28
okt
2020

Den 11 november är det dags för Logistikdag Norr där Norrbottens Handelskammare återigen sätter fokus på norra Sveriges transportinfrastruktur i ett globalt perspektiv.

I år sker evenemanget i ett digitalt format. Från studion lyfter vi fram och diskuterar aktuella ämnen under temat Nystart för framtidens transportsystem. Vi tar avstamp i frågor som infrastrukturinvesteringar, hållbarhet för stärkt konkurrenskraft och norra Sveriges globala betydelse.

Talare under dagen kommer bland annat vara Infrastrukturminister Tomas Eneroth och Cecilia Malmström, gästprofessor vid Handelshögskolan i Göteborg och fram till 2019 EU-kommisionär med ansvar för handelsfrågor.

28
okt
2020

Innovationsdagen 2020

Under våren har det blivit tydligt hur snabbt vårt samhälle förändras och vikten av företags förändringskapacitet blir allt mer betydelsefull för fortsatt tillväxt. Årets Innovationsdag fokuserar på just detta och du som deltar få ta del av presentationer inom entreprenöriellt ledarskap, förändrade affärsmodeller och innovativa ekosystem som skapar en attraktiv region.

Häng med på en spännande dag som kan inspirera till nya idéer kring hur du kan utveckla ditt företag! Innovationsdagen arrangeras inom NorrlandsNavet – center för företagsutveckling i norra Sverige.