Luleå Näringsliv

Möt vår nya medarbetare Emmy

Mitt namn är Emmy Mörk Lundberg och jag är 19 år gammal. Jag växte upp på en hästgård i Sunderbyn, men flyttade 2022 till Kronan i Luleå. Hästintresset har funnits med mig hela livet, så det var självklart för mig när jag blev äldre att engagera mig ideellt inom Svenska Ridsportförbundet. Idag är jag ordförande för Aulis Hästsportklubb och sitter med i Norrbottens Ridsportförbunds ungdomssektion som ekonomiansvarig. Utöver mitt intresse för hästar och ridsport så är jag även väldigt intresserad av musik och spenderar gärna mina kvällar vid pianot. 

Nu tillträder jag tjänsten som Framtidskommunikatör hos Luleå Näringsliv och kommer arbeta med att förbättra kontakt mellan unga och Luleås näringsliv. Med nya investeringar och de stora satsningar som sker i Norrbotten, krävs det att unga får upp ögonen för denna utveckling och väljer både forsatta studier och sedan anställningar eller företagande här. Jag kommer arbeta stenhårt för att visa unga deras möjligheter i Luleå samt lyfta de unga perspektivet i näringslivet. 

7
Dec
2022

Christmas After Work & Welcome to the Luleå region

Welcome to a Christmassy After work for those who want to get to know new people in the Luleå-region. Luleå University of Technology will be serving Swedish style Glögg. Further drinks and food is available to purchase in the restaurant. No registration required but please respond to the event by using this link to give … Läs mer…

7
Dec
2022

Årets sista frukost med näringslivet

År 2022 närmar sig sitt slut och det är dags att knyta ihop säcken. Vilka var de största händelserna under året? Eller är det kanske de små insatserna som kommer att göra störst avtryck på sikt?  Luleå Näringsliv, Företagarna, Luleå Business Region och Luleå kommun, sammanfattar året med en årskrönika. Vi bjuder dessutom på en dos … Läs mer…

8
Nov
2022

Frukost med näringslivet på turné!

För första gången åker Frukost med näringslivet ut på turné. Den 25 november träffas vi på Luleå tekniska universitet där vi bjuder på ett program kring temat Luleå + student – samverkan med Luleå tekniska universitet för tillväxt. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program scenen kl. 08.00–09.00. Dagens … Läs mer…