Luleå Näringsliv

Möt vår nya medarbetare Emmy

Mitt namn är Emmy Mörk Lundberg och jag är 19 år gammal. Jag växte upp på en hästgård i Sunderbyn, men flyttade 2022 till Kronan i Luleå. Hästintresset har funnits med mig hela livet, så det var självklart för mig när jag blev äldre att engagera mig ideellt inom Svenska Ridsportförbundet. Idag är jag ordförande för Aulis Hästsportklubb och sitter med i Norrbottens Ridsportförbunds ungdomssektion som ekonomiansvarig. Utöver mitt intresse för hästar och ridsport så är jag även väldigt intresserad av musik och spenderar gärna mina kvällar vid pianot. 

Nu tillträder jag tjänsten som Framtidskommunikatör hos Luleå Näringsliv och kommer arbeta med att förbättra kontakt mellan unga och Luleås näringsliv. Med nya investeringar och de stora satsningar som sker i Norrbotten, krävs det att unga får upp ögonen för denna utveckling och väljer både forsatta studier och sedan anställningar eller företagande här. Jag kommer arbeta stenhårt för att visa unga deras möjligheter i Luleå samt lyfta de unga perspektivet i näringslivet. 

27
Sep
2023

Nätverk för kvinnliga yrkeschaufförer

Redan för ett år sedan smygstartade branschrådet för Transport- & infrastruktur med uppstarten av ett nätverk för kvinnliga yrkeschaufförer, och nu drar projektet igång på riktigt! Först ut är en trevlig after work med mingel, gott tilltugg och en massa givande samtal av, för och mellan tjejer i branschen. När: 20 oktober, kl:18.00-20.30 Var: Mobilaris … Läs mer…

14
Sep
2023

Dags för LITA igen!

LITA är ett branschrådsinitiativ av IT-branschrådet, och ett av syftena är att knyta den viktiga tidiga kontakten med våra fina studenter på LTU. Många som lämnar Luleå efter avslutad utbildning har under sina studieår inte knutit en enda kontakt med Luleås näringsliv, och detta är ett av många sätt att sträcka ut en hand till … Läs mer…

8
Sep
2023

Nätverksträff för företagare från Boden och Luleå

Tillsammans med Boden Business park, Företagarna Luleå, Företagarna Boden och Luleå Business region hälsar vi varmt välkomna till nätverksträff den 21 september för företagare från Luleå och Boden. Kvällen består av middag, nätverkande och uppdateringar om vad som händer från respektive kommun. Till och från eventet så erbjuder vi gratis bussresa för deltagare från Luleå. … Läs mer…