Luleå Näringsliv

Aktuellt

Här hittar du aktuell information från Luleå Näringsliv.

12 Jun | Aktuellt

Ny i vårt team

Vi hälsar Kjell-Åke Johansson välkommen till Luleå Näringsliv i rollen som Senior Advisor. Kjell-Åke har arbetat med näringsliv- och utvecklingsfrågor i snart 25 år, som nystartsrådgivare, affärsutvecklare, EU-samordnare och senast över 13 år som VD i Näringslivsbolaget Expandum AB.

01 Jan | Företagsbesök

Besök hos Grit

Idag besökte vi på Luleå Näringsliv tillsammans med kommunalråden Niklas Nordström och Anders Josefsson medlemsföretaget Grit, tidigare Reklam 365.

01 Jan | Aktuellt

Pressmeddelande Talga väljer Luleå för tillverkning av batterikomponenter

Talga väljer Luleå för tillverkning av batterikomponenter
Australiensisk-svenska bolaget ytterligare ett steg närmare produktion. Många nya jobb, miljarder i omsättning och Luleås första etablering inom smart industri till nya industriområdet Hertsöfältet kan bli verklighet, enligt Talga Resources, som nu offentliggör sina etableringsplaner för Sverige.

01 Jan | Hej medlem

Konsultbuketten

Idag säger vi hej till Konsultbuketten. Vad gör Konsultbuketten?
– Vi jobbar med affärs- och organisationsutveckling, kommunikation och jämställdhet.

01 Jan | Hej medlem

Vinter

Idag passar vi på att säga hej till vår medlem Vinter 
Vad gör Vinter?
– Kommunikation i alla dess former, design, event, PR, reklam, film, sociala medier… Vi förflyttar kunders varumärken och kännedom med hjälp av kommunikation.

29 Apr | Hej medlem

Ditwin

Dags att säga hej till vår medlem Ditwin och vd Thomas Marklund.
Vad gör Ditwin?
– För oss är processen från idé till att en produkt släpps ut på marknaden det som intresserar oss mest. Samhället står idag inför den fjärde industriella revolutionen, ofta kallad Industri 4.0.

16 Apr | Hej medlem

Adecco

Vi säger hej till vårt medlemsföretag Adecco!

Vad gör Adecco? – Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

16 Apr | Hej medlem

Öhrlunds Åkeri

Hej medlemsföretag Öhrlunds Åkeri AB 
Bilden visar företagsledningen (Mats, Malin, Peter och Mikael Öhrlund) tillsammans med statsminister Stefan Löfven från ett besök i helgen. 

Vad gör Öhrlunds Åkeri?
– Vi är ett genuint Luleåföretag som grundades 1946 av Georg Öhrlund i Smedsbyn.

27 Mar | Hej medlem

Galären

Idag säger vi hej till Galären – För livet i staden🙌🏻🧡🏡
Vad gör Galären?
Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har drygt 30 anställda, förvaltar ca 100 000 kvm lokaler och äger närmare 500 bostäder. 2018 firade vi 30 år i Luleå. Galären förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler – och alltid med vår vision för ögonen: Att ge staden liv.

21 Mar | Aktuellt

Business Arena Luleå – Save the date

Premiären för Business Arena Luleå 2018 blev en succé med nära 300 deltagare på plats. Nu tar vi sikte mot Business Arena Luleå 2019 i oktober månad. Business Arena Luleå är en del i satsningen Business Arena Satellit  – kongresser med lokalt fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter.