Luleå Näringsliv

Young in Business

Driver du företag? Är du under 28?

Då får du inte missa nätverket Young in Business! I nätverket sker erfarenhetutbyten, inspiration, och det ges möjligheter till nya kontakter. Det är dessutom helt kostnadsfritt!

Under första nätverksträffen besöker Johanna Öhman, VD för kommunikationsbyrån Samuraj oss för att berätta om hennes resa till VD-rollen samt om vikten av kommunikation.

När: 26/4 mellan 16.00-18.00
Var: Mobilaris Innovation Center, Sundsbacken 6
Vad: Föreläsning, workshop, mingel och fika.
Anmäl dig här!

Nätverket är ett samarbete mellan Luleå Näringsliv, Luleå Business Region, Nyföretagarcentrum Nord, Go Business och UF Alumni.

2
Jun
2023

Medlemsföretagen har tagit tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv

Varje år får Luleå Näringslivs medlemsföretag möjlighet att svara på en medlemsundersökning. Vid senaste enkät-undersökningen som genomfördes under april-maj 2023 var det 81 företag som svarade på enkäten, vilket innebär att ca 30 % av medlemsföretagen tog tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv.De svarande företagen representerade olika branscher och storlekar på företag. … Läs mer…

16
May
2023

Co-work med nätverket Young in Business!

Är du under 28? Driver du företag? Varmt välkommen till Mobilaris Innovation Center för att ”co-worka” tillsammans med nätverket Young In Business. Blir det fint väder öppnar vi upp terassen och sitter ute! Vi bjuder på fika & kaffe. När: 24/5, 15.00-17.00 Var: Mobilaris Innovation Center, Sundsbacken 6 Anmäl dig här: https://lnkd.in/dKqJgi36 Varmt välkomna!

16
May
2023

Medlems-Afterwork, 25 maj

Vi välkomnar alla våra medlemmar till AW på Mobilaris Innovation Center torsdagen den 25 maj. Eftermiddagen kommer att innehålla allt från panelsamtal om arbetsmiljöer till mingelmiddag som grillas ute på solterrassen. Dryck finns i form av öl/vin och alkoholfritt. Vi har även Bottenvikens Bryggerier på plats som berättar om de senaste trenderna inom öl. Sist men … Läs mer…