Luleå Näringsliv

Möt vår praktikant Klara!

Jag heter Klara Burman och är en 23-årig tjej som är född och uppvuxen i Umeå. På fritiden spenderar jag gärna tid i fjällen eller i stugan med familj och vänner. Just nu studerar jag civilekonomprogrammet med inriktning mot service management och är inne på mitt tredje år. Under utbildningen har vi möjligheten att göra praktik, och jag är så glad att jag får göra min praktik här på Luleå Näringsliv.
Under praktiken kommer jag få testa på en variation av arbetsuppgifter: allt från administrativa uppgifter till att få följa med på event och möten, vilket jag uppskattar. Jag kommer även att lägga ett fokus på vår kommande NKI-undersökning.
Samtidigt som min praktik här kommer vara väldigt givande och utvecklande för mig hoppas jag att jag med hjälp av min utbildning kan hjälpa till att främja näringslivet i Luleå.
2
Jun
2023

Medlemsföretagen har tagit tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv

Varje år får Luleå Näringslivs medlemsföretag möjlighet att svara på en medlemsundersökning. Vid senaste enkät-undersökningen som genomfördes under april-maj 2023 var det 81 företag som svarade på enkäten, vilket innebär att ca 30 % av medlemsföretagen tog tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv.De svarande företagen representerade olika branscher och storlekar på företag. … Läs mer…

16
May
2023

Co-work med nätverket Young in Business!

Är du under 28? Driver du företag? Varmt välkommen till Mobilaris Innovation Center för att ”co-worka” tillsammans med nätverket Young In Business. Blir det fint väder öppnar vi upp terassen och sitter ute! Vi bjuder på fika & kaffe. När: 24/5, 15.00-17.00 Var: Mobilaris Innovation Center, Sundsbacken 6 Anmäl dig här: https://lnkd.in/dKqJgi36 Varmt välkomna!

16
May
2023

Medlems-Afterwork, 25 maj

Vi välkomnar alla våra medlemmar till AW på Mobilaris Innovation Center torsdagen den 25 maj. Eftermiddagen kommer att innehålla allt från panelsamtal om arbetsmiljöer till mingelmiddag som grillas ute på solterrassen. Dryck finns i form av öl/vin och alkoholfritt. Vi har även Bottenvikens Bryggerier på plats som berättar om de senaste trenderna inom öl. Sist men … Läs mer…