Luleå Näringsliv

Möt vår nya medarbetare Simon

Hej Simon

Berätta lite om dig själv, vem är du?

⁃ Jag är en glad och sprallig kille som är 20 år. Jag har bott i Luleå hela mitt liv, först i Gammelstad, men sedan 2017 bor jag i stan. Jag har ett enormt motorintresse som jag lägger mycket energi på under min fritid. Familjen har stuga i Luleå skärgård där vi spenderar mycket tid året runt. I dagsläget jobbar jag på Duroc rail som hjultekniker, parallellt med en halvtidstjänst hos Luleå näringsliv. Jag har också varit båtmekaniker på Granec under tre säsonger samt gjort lumpen som militärpolis.

Vad kommer dina främsta uppgifter hos Luleå Näringsliv att vara?

⁃Jag kommer att arbeta som framtidskommunikatör. Mina uppgifter är framför allt att stärka kopplingen mellan ungdomar i Luleå och det lokala näringslivet. Försöka bygga broar och få ungdomarna att få upp ögongen för alla spännande jobb som finns i Luleå men även i Norrbotten. Vi behöver bli fler i Norrbotten, inte färre, därför hoppas vi att fler ungdomarna väljer både fortsatta studier och sedan anställningar eller företagande här i Luleå. 

Vad ser du fram emot mest?

⁃Det sociala. Detta är mitt drömjobb, att få jobba med människor. Jag ser fram emot att kunna göra skillnad, både för ungdomarna och för Luleås näringsliv.

11
Jan
2023

Vad kan vi förvänta oss av 2023?

Ja är det egentligen någon som kan svara säkert på den frågan? Mycket är på många sätt mer ovisst än vanligt, exempelvis kopplat till osäkerheten i vår omvärld samt stigande priser och inflation. Det är också mycket positivt som händer, särskilt här i Norrbotten och norra Sverige, i och med de innovationer och omställningen mot … Läs mer…

9
Jan
2023

Välkomstpåse till nyetablerade företag

Vi avslutade 2022 med att dela ut Välkomstpåsar till ett antal företag. Påsen delades ut till företag som etablerat sig i Luleå senaste året och som också valt att bli medlemmar hos Luleå Näringsliv. Med välkomstpåsen vill vi hälsa företag välkomna till Luleå. I påsen fanns bland annat visitkort från några olika näringslivsrepresentanter och uppmaningen: … Läs mer…

3
Jan
2023

Luleå Näringsliv söker leverantörer av ekonomitjänster

Luleå Näringsliv har just nu ute en offertförfrågan till leverantörer av ekonomitjänster i Luleå. Vi avser att skriva nytt avtal för redovisningstjänster från 2023-04-01 samt för revisionstjänster avseende 2023. Sista datum för inlämning av offert är 2023-01-20. Mer information finns i bifogat underlag.  Vi ser fram emot er offert. 1. Offertförfrågan ekonomitjänster 221221 2. svarsformulär … Läs mer…