Luleå Näringsliv

Möt vår nya medarbetare Simon

Hej Simon

Berätta lite om dig själv, vem är du?

⁃ Jag är en glad och sprallig kille som är 20 år. Jag har bott i Luleå hela mitt liv, först i Gammelstad, men sedan 2017 bor jag i stan. Jag har ett enormt motorintresse som jag lägger mycket energi på under min fritid. Familjen har stuga i Luleå skärgård där vi spenderar mycket tid året runt. I dagsläget jobbar jag på Duroc rail som hjultekniker, parallellt med en halvtidstjänst hos Luleå näringsliv. Jag har också varit båtmekaniker på Granec under tre säsonger samt gjort lumpen som militärpolis.

Vad kommer dina främsta uppgifter hos Luleå Näringsliv att vara?

⁃Jag kommer att arbeta som framtidskommunikatör. Mina uppgifter är framför allt att stärka kopplingen mellan ungdomar i Luleå och det lokala näringslivet. Försöka bygga broar och få ungdomarna att få upp ögongen för alla spännande jobb som finns i Luleå men även i Norrbotten. Vi behöver bli fler i Norrbotten, inte färre, därför hoppas vi att fler ungdomarna väljer både fortsatta studier och sedan anställningar eller företagande här i Luleå. 

Vad ser du fram emot mest?

⁃Det sociala. Detta är mitt drömjobb, att få jobba med människor. Jag ser fram emot att kunna göra skillnad, både för ungdomarna och för Luleås näringsliv.

11
May
2022

Vi söker vår nästa framtidskommunikatör

Vill du vara med och skapa morgondagens Luleå?  En plats där individer och företag jobbar tillsammans och når ännu längre Med din hjälp vill vi prioritera frågor som: •Hur får vi fler unga att få upp ögonen för de spännande företag som finns i Luleå? •Hur kan företag och arbetsgivare i Luleå lättare komma i … Läs mer…

10
May
2022

Frukost med Näringslivet, 20 maj

Välkommen till frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Mingel från 07.30 och program på scenen 08.00–09.00. Plats: Vetenskapen Hus Tema: Platsen och varumärket Luleå Frukostpartner: Gullers grupp Frukosten arrangeras av Luleå Näringsliv, Luleå Business Region och Företagarna Luleå. Denna gång är det vi på Luleå Näringsliv som håller i programmet.Ingen anmälan krävs. Det … Läs mer…

6
May
2022

Nätverksträff för företag i Luleå och Boden på Bodentravet

Välkommen på nätverksträff 19 maj för företag från Luleå och Boden. Kvällen arrangeras av Boden Business Park tillsammans med Luleå Näringsliv, Luleå Business Region, Företagarna Boden och Företagarna Luleå. Luleå och Boden har ett spännande näringslivsarbete framför sig – och ett sätt att komma närmare varandra för att möta de nya behoven – är att … Läs mer…