Luleå Näringsliv

Möt vår nya medarbetare Simon

Hej Simon

Berätta lite om dig själv, vem är du?

⁃ Jag är en glad och sprallig kille som är 20 år. Jag har bott i Luleå hela mitt liv, först i Gammelstad, men sedan 2017 bor jag i stan. Jag har ett enormt motorintresse som jag lägger mycket energi på under min fritid. Familjen har stuga i Luleå skärgård där vi spenderar mycket tid året runt. I dagsläget jobbar jag på Duroc rail som hjultekniker, parallellt med en halvtidstjänst hos Luleå näringsliv. Jag har också varit båtmekaniker på Granec under tre säsonger samt gjort lumpen som militärpolis.

Vad kommer dina främsta uppgifter hos Luleå Näringsliv att vara?

⁃Jag kommer att arbeta som framtidskommunikatör. Mina uppgifter är framför allt att stärka kopplingen mellan ungdomar i Luleå och det lokala näringslivet. Försöka bygga broar och få ungdomarna att få upp ögongen för alla spännande jobb som finns i Luleå men även i Norrbotten. Vi behöver bli fler i Norrbotten, inte färre, därför hoppas vi att fler ungdomarna väljer både fortsatta studier och sedan anställningar eller företagande här i Luleå. 

Vad ser du fram emot mest?

⁃Det sociala. Detta är mitt drömjobb, att få jobba med människor. Jag ser fram emot att kunna göra skillnad, både för ungdomarna och för Luleås näringsliv.

2
Jun
2023

Medlemsföretagen har tagit tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv

Varje år får Luleå Näringslivs medlemsföretag möjlighet att svara på en medlemsundersökning. Vid senaste enkät-undersökningen som genomfördes under april-maj 2023 var det 81 företag som svarade på enkäten, vilket innebär att ca 30 % av medlemsföretagen tog tillfället i akt att tycka till om Luleå Näringsliv.De svarande företagen representerade olika branscher och storlekar på företag. … Läs mer…

16
May
2023

Co-work med nätverket Young in Business!

Är du under 28? Driver du företag? Varmt välkommen till Mobilaris Innovation Center för att ”co-worka” tillsammans med nätverket Young In Business. Blir det fint väder öppnar vi upp terassen och sitter ute! Vi bjuder på fika & kaffe. När: 24/5, 15.00-17.00 Var: Mobilaris Innovation Center, Sundsbacken 6 Anmäl dig här: https://lnkd.in/dKqJgi36 Varmt välkomna!

16
May
2023

Medlems-Afterwork, 25 maj

Vi välkomnar alla våra medlemmar till AW på Mobilaris Innovation Center torsdagen den 25 maj. Eftermiddagen kommer att innehålla allt från panelsamtal om arbetsmiljöer till mingelmiddag som grillas ute på solterrassen. Dryck finns i form av öl/vin och alkoholfritt. Vi har även Bottenvikens Bryggerier på plats som berättar om de senaste trenderna inom öl. Sist men … Läs mer…