Luleå Näringsliv

Prevas

Prevas har funnits sedan 1985 och är partner till företag inom utvalda branscher. Vår passion är att lösa teknikutmaningar och det gör vi tillsammans med våra kunder och partners. Kontor finns i Sverige, Danmark och Norge med ca 600 medarbetare. Företaget är börsnoterat sedan 1998.

För oss är teknikutvecklingen en viktig möjliggörare som ska tjäna samhället ur alla hållbarhetsperspektiv. Våra kunduppdrag präglas av stor innovationshöjd, kreativitet och moderna arbetssätt. Idag levererar vi lösningar som många för en tid sedan inte trodde var möjliga. För att det ska kunna vara görbart fokuserar vi på att fortsätta utveckla våra styrkor, vilket förutom vår teknikbredd är våra medarbetare. Vi har en utvecklande arbetsplats som bygger på kontinuerligt lärande och kompetensutveckling. Grunden i vårt hållbarhetsarbete är att vara en attraktiv arbetsgivare och en ansvarsfull affärspartner.

Prevas arbetar med områden som IoT (Internet of Things), Industri 4.0, Big Data, AI/ Machine Learning, AR/VR, cyber security, appar, sensorer, life science och industriell IT & automation. Läs mer på www.prevas.se