Luleå Näringsliv

Objektvision

Objektvision.se är en heltäckande och oberoende marknadsplats som sammanför företag som söker respektive erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter i Sverige.

För dig som söker

Objektvision.se har sedan 1998 erbjudit tjänster som underlättar för företag som söker lediga lokaler, fastigheter, företag och mark att snabbt och enkelt hitta rätt objekt. Marknadsplatsen innehåller just nu över 12 000 annonser från fler än 1 500 olika fastighetsägare, förvaltare och förmedlare. Objektvision.se hyr inte ut eller säljer objekt, utan är länken mellan företag som söker och företag som erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter.

För dig som har ett objekt att hyra ut eller till salu

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats på internet för att hyra ut lediga lokaler och sälja fastigheter. Enligt den officiella mätplatsen för svenska sajter, KIA-index, har objektvision.se ca 50 000 unika besökare per vecka. Här kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt exponera ditt utbud av lokaler, fastigheter, företag och mark. Läs mer om att bli annonsör.