Luleå Näringsliv

ManpowerGroup

ManpowerGroup är en av de världsledande aktörerna inom kompetensförsörjning. Vi hittar det som förenar människans potential och företagens ambition. Under våra varumärken Experis och Manpower hjälper vi både små och stora verksamheter i många olika branscher. Vi finns i mer än 80 länder över hela världen och genom globala insikter och lokal expertkunskap ökar vi framgången för våra kunder. Verksamheten i Sverige genererar drygt 20 000 jobb varje år och vi finns vi på drygt 50 orter med 12 000 medarbetare.

Kontakta Manpower när du behöver hyra personal. Vi är en engagerad, kunnig och stabil partner med ett brett lokalt kontaktnät och pålitliga processer. Som experter på konsulttjänster finns vi där för att hjälpa dig när du snabbt behöver riktigt vass personal.

Kontakta Experis när du behöver rekrytera chefer, nyckelpersoner eller specialister till din verksamhet.  Vi vet att konkurrensen om kompetensen är stenhård idag och därför satsar Experis kontinuerligt på att bredda och fördjupa våra rekryteringskonsulters kompetens på just kandidatattraktion.