Luleå Näringsliv

Geektown Kommunikationsbyrå

Vårt mål är att förändra bilden av vad kommunikation är och vill hjälpa dig att nå dina kunder, dina konsumenter, de du vill prata med.

Det är något speciellt med den här staden, brukar besökare säga. En känsla av gemenskap, samarbete och vilja att lära känna, omsluten i ett simpelt handslag. Geektown kommunikationsbyrå är nördar på allra bästa vis. Vi, i teamet gillar när det känns rätt, ser snyggt ut och ger resultat. Vi är målinriktade, jobbar tillsammans med dig och vill inte lämna någon oberörd. Du är välkommen att hämta din nyckel till ditt hus i Geektown på Varvsgatan 41, G:a hamnkontoret i Luleå

Som invånare i Geektown kan du få ta del av:

1. KREATIVA KONCEPT

Verktygen vi tillhandahåller dig får ditt företag att prata med dina kunder på ett helt nytt plan. Varumärkesstrategi, formgivning, text = resultat.

2. STORYTELLING – en historia om dig

Storytelling skapar ett känslomässigt band mellan säljare och köpare, företag och konsument som är svårt att kapa.Storytellingen är ett viktigt verktyg i köpprocessen och det är därför vi i Geektown älskar att jobba med metoden.Gigs-metoden (omvärldsanalys, varumärkesstrategi, grafisk form och implementering) = resultat.

Vi har bland annat utvecklat Västra Kajens Camping från en vanlig camping till en helårsanläggning med en historia som sträcker sig tillbaka till 1900-talets början. Besökaren får lära känna karaktärerna som kom till Västra Kajen. Historien skapar lojalitet och nyfikenhet hos gästen. Viljan att dela med sig av upplevelsen ökar.

3. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER

Geek Academy är Geektowns alldeles egna skola var du finner kunskapen du saknar. Sedan starten 2011 har invånare som tex. Coompanions Sveriges medarbetare, Luleå tekniska universitets studenter, Riksbyggens medlemmar, intresserade genom Medborgarskolan och Sapmi Business Bootcamps deltagare lärt sig av och lyssnat på oss. Geek Academy håller i både kurser och föreläsningar i ämnen som t. ex rörlig grafik, after effects, illustration, sociala medier, ibranding (varumärke), skriva för webb och webbdesign.