Luleå Näringsliv

European Minds Sweden

European Minds tjänster hjälper företag, organisationer och branscher att utvecklas. Tillsammans med oss når du nya höjder. Det kan handla om alltifrån att utveckla din organisation, hitta finansiering till nya satsningar, stimulera en bransch, genomföra en utbildning eller utvärdera ett projekt till att skapa idéprocesser när du är i behov av innovation och nya tankar.

European Minds var ett av de första företagen i Sverige att hjälpa kunder med EU-relaterade frågor. Sedan dess har vi arbetat med tusentals kunder och utökat våra tjänster till en betydligt bredare marknad. I dag arbetar vi med kommuner, företag, ideella föreningar och stiftelser i hela Europa.

Vi vilar på en värdegrund av allas lika värde. Därför är vi bland annat ofta involverade i arbeten som stöttar socialt utsatta i samhället. Det kan till exempel vara uppdrag och projekt gällande tidiga skolavhopp, drogmissbruk eller integration. Vi brinner för att få andra att växa, både företag och individer. Att hjälpa människor att uppnå något de först inte trodde var möjligt är en oslagbar känsla för oss!
Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer!