Luleå Näringsliv

Aspia

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden.

Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten.

Vi kan bland annat hjälpa dig med följande:

Lönehantering och redovisning med hjälp av MyBusiness
Tycker du att administration är tråkigt? Att lönehantering och redovisning är tidskrävande? Genom vår digitala plattform MyBusiness hjälper vi företagare med just detta; att strukturera verksamhetens ekonomi, göra det obegripliga begripligt och det komplicerade enkelt. I MyBusiness har företag och verksamheter kunnat samla verksamhetens viktigaste funktioner, från löne- och redovisningssystem till kvitto- och fakturahantering.

Skatterådgivning
Du som är kund hos oss kan också få hjälp med skatterådgivning via Skeppsbron Skatt, som är en del av Aspia. Skeppsbron Skatt är ett av Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och experter inom svensk och internationell företagsbeskattning och mervärdesskatt.

Oavsett vilken skattefråga du har kan du känna dig trygg med att rådgivningen är oberoende från andra rådgivningstjänster som till exempel revision.

Affärsrådgivning
Ska du starta starta bolag, vill du utveckla din affär och söker någon att bolla med, eller behöver ni tillfällig förstärkning? Vi erbjuder en mängd rådgivningstjänster för företagandets alla faser, så att du kan göra det du är bäst på – ännu bättre.

Mer information om oss finns på www.aspia.se.