Luleå Näringsliv

Nya tag för de kulturella och kreativa näringarna i Luleå

Nya tag för de kulturella och kreativa näringarna i Luleå

Datum:
14/11/2018

Tid:
09:00 - 13:30

Pris:
Kostnadsfritt, men anmälan krävs

Plats:
Kulturcentrum Ebeneser, Skomakargatan 23

Vi bjuder in dig som jobbar inom de kulturella och kreativa näringarna till en inspirerande förmiddag! Kom och dela med dig av dina erfarenheter och förslag kring hur vi ska stärka och bygga den kreativa branschen i Luleå med omnejd. Nu går startskottet för Luleå Creative!

Vi samlar branschfolk och viktiga aktörer till dialog och panelsamtal och med möjlighet att lyfta angelägna branschspecifika frågor. På programmet står workshop med inspirerande och kreativa samtal. Välkommen med din kunskap och dina erfarenheter till värdefulla möten med andra inom näringen.

Ur programmet:

  • Skarin-soffan med kreativa gäster
  • Workshop
  • Lunch

På scenen medverkar bland andra Anders Persson, kultur- och fritidschef, Lena Callne frilansande journalist, Johan Linder, spelfestivalgeneral, Leila Nutti, konstnär, Majvor Müller, författare och Jimmy Sundin, frilansande fotograf.

Luleå Creative är ett affärsområde inom Luleå Näringsliv. Vår uppgift är att stötta och skapa förutsättningar för entreprenörer att träffas, knyta kontakter och göra affärer, få fler företag till Luleå samt skapa tillväxt i de som redan är etablerade på orten.

ANMÄLAN

Anmälan senast fredag 9 november