Luleå Näringsliv

Ett medlemskap med direkt affärsnytta

Under årens lopp har Luleå Näringsliv utvecklat återkommande mötesplatser och evenemang där medlemmarna träffas, delar erfarenheter och gör affärer. Vi jobbar välkomnande, och därför har vi även öppna mötesplatser där alla som vill vara med och bygga tillväxt och ett gynnsamt företagsklimat är välkomna. Och därför vill vi att ditt företag också blir medlem.

Gör dig synlig

Som medlem i Luleå Näringsliv får du många tillfällen att göra ditt företag synligt för samarbetspartners, kunder och leverantörer. Om du vill delta aktivt eller genom att synas som värd för mötesplatsen är helt upp till dig. Vi hjälper till med kontakterna.

Påverka

Om du är medlem kan du delta i ett av våra branschråd och påverka framtiden för din bransch. Branschråden är ett av de viktigaste verktygen för utvecklingen av Luleås näringsliv. Här möts kompetens från näringsliv, kommun och universitet. Många idéer har fötts i de olika branschråden, och utvecklats till framgångsrika samarbeten och projekt.

Nätverka

Våra mötesplatser och evenemang har alla samma syfte – att ge våra medlemmar möjlighet att träffa Luleås näringsliv, dela erfarenheter och göra affärer. Målet är att alla medlemmar ska hitta det forum som passar dem bäst. Därför utvecklar vi ständigt vårt utbud av mötesplatser.