Luleå Näringsliv

Nyléns Hugosons

20 februari, 2019 | Hej medlem


 

Idag säger vi hej till vår medlem Nyhléns Hugosons ❤️

Vad gör Nyhléns Hugosons?
Nyhléns Hugosons är Norrlands ledande matproducent, med egen tillverkning av lokalproducerade kött- och charkprodukter samt kyld färdigmat. Vi satsar på att utveckla och sprida det norrländska mathantverket. För oss betyder det rejäl mat, gjord på de bästa råvarorna, god djuromsorg och duktiga medarbetare.

Varför har ni valt att gå in som medlem hos Luleå Näringsliv?
Vi har en stor del av vår verksamhet i Luleå och för oss är det viktigt att ha en bra samverkan med näringslivet. Via Luleå Näringsliv ges möjlighet att nätverka med andra företag och ta del av information från regionen.
Läs mer om Nyhléns Hugosons här: http://nyhlenshugosons.se