Luleå Näringsliv

En stark spelindustri i Norra Norrland!

10 januari, 2019 | Aktuellt


 

Klusterorganisationen Arctic Game Lab träffades i dagarna två i Norsjö för att diskutera spelbranschens utveckling och framtid.

Bilden, från höger Nina Sjömark, Luleå Näringsliv, Johnny Högberg Skellefteå Science City, Per-Arne Lundberg Goodbye Kansas Game Invest, Johan Linder Goodbye Kansas Labs och Nordsken, Robert Brännström LTU, Magnus Johansson, Goodbye Kansas Labs och Nordsken, Linn-Marie Edlund Goodbye Kansas Labs och Nordsken, Susanne Marklund, European Minds, Michael Stenmark Goodbye Kansas Labs, Jenny Larsson European Minds, Tommy Eriksson Umeå kommun, Lars Lindblom Goodbye Kansas Labs.

Arctic Game Lab är norra Sveriges spelkluster med kommunerna Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå. Målet med Arctic Game Lab är att etablera en framgångsrik spelbransch i Norra Norrland.
Följ oss på arcticgamelab.com, facebook arctic game lab