Luleå Näringsliv

Hej Meramedia

17 december, 2018 | Hej medlem


 

Vilka är ni?
Vi är Johanna Grimståhl och Therése Brun, vd och vice vd på Meramedia och även strategiska rådgivare i våra kunduppdrag. Vi står för den dagliga ledningen av övriga 22 konsulter, samtidigt som vi jobbar med vår egen strategi och tillväxt. Som entreprenörer är verkligen ingen dag den andra sig lik!

Vad gör Meramedia?
Meramedia är en kommunikationsbyrå som har funnits med sedan 1998. Vi brukar säga att vi jobbar med strategi som förklarar, system som förenklar och koncept som förför. Tillsammans skapar det designade upplevelser som bjuder in till handling. För det är ju det som är grejen. Våran insats ska bidra till ökade affärer för våra kunder. Och om det är något vi är övertygade om är det att kommunikation gör skillnad för konkurrenskraften.

Varför är ni medlemmar i Luleå Näringsliv?
Meramedia vill bidra till mera synlighet och tillväxt för vår region genom lönsamma affärer. Som medlemmar i Luleå Näringsliv skapar vi möjligheter både för oss själva och för andra.

Läs mer om Meramedia här

Foto: Karl-William Sandström