Luleå Näringsliv

Hej medlem - Andreas Lindström

7 december, 2018 | Hej medlem


 

Vi är så stolta över våra medlemsföretag ❤️ Idag är det dags att säga hej till Lindströms Transport och vd Andreas Lindström. 🚛🌟👇

Vad gör ditt företag?
– Lindströms Transport är det innovativa transport- och logistikföretaget som tar nya vägar och vill leda utvecklingen mot en hållbar transportnäring. Oavsett om du är privatperson eller företagare är vi en naturlig del av din vardag utan att du kanske tänker på det. Vi förser bland annat konsumenter med färska livsmedel, levererar råvaror och material till industrier samt jordmassor till byggen runt om i Luleåregionen. Genom att satsa på hållbarhet vill vi ta position som det självklara valet när det kommer till transporter oavsett om du är chaufför eller uppdragsgivare. Kort och gott kan man säga att vi levererar en trevligare tillvaro för våra medarbetare, uppdragsgivare, samarbetspartners och inte minst invånarna i regionen.

Varför är ni medlemmar hos Luleå Näringsliv?
– Det är för oss självklart att vara medlemmar i Luleå Näringsliv då vi brinner för Luleå och dess utveckling, medlemskapet ger oss en möjlighet att vara med och påverka vår stads- och regionsutveckling.

Kolla in filmen 🎥
https://www.facebook.com/LindstromsTransport/videos/774364269415198/

Läs mer på:
www.trevliga.se