Luleå Näringsliv

Hej medlem - Cygni

30 november, 2018 | Hej medlem


 
Dags att säga hej till Andres Johansson på vårt medlemsföretag Cygni 👇🌟
Vem är du?
– Jag heter Andreas Johansson, är snart 40 år och har tagit mig från Småland via Västmanland hem till Norrbotten. Jag studerade systemutveckling i Västerås där jag träffade min nuvarande Norrländska fru. För 10 år sedan flyttade vi upp till Luleå och har nu byggt hus i Sunderbyn där vi bor med våra två barn. På fritiden går mycket tid åt till idrott i form av egen träning, barnens träningar och ideella engagemang i Sunderbyns Sportklubb. Efter nästan 15 år som systemutvecklare och IT-arkitekt ser jag nu fram emot att få vara med att etablera Cygni i Luleå och utvecklas vidare som ledare och människa.
Ditt företag, Cygni, vilka är det?
– Cygni är ett IT-konsultbolag med tonvikten på systemutveckling. Cygnis konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, mobilutvecklare, UX-designers, Digitala Designers, projektledare osv. Alla kompetenser som krävs för att kunna hjälpa våra kunder med att bygga de bästa digitala lösningarna.
Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Luleå, Malmö och Östersund. Många av våra uppdrag utför vi på plats hos våra kunder men vi har också projekt på våra kontor och som helhetsåtaganden ute hos våra kunder. Våra kontor fungerar som naturliga samlingsplatser för konsultmöten, afterworks och andra aktiviteter.
Varför har ni valt att bli medlemmar i Luleå Näringsliv?
– Att gå med i Luleå Näringsliv var en av det första sakerna jag gjorde när vi drog igång i augusti. Fördelarna man får genom att ha ett forum där man kan nätverka är flera och för oss var det självklart att blir en del av detta nätverk. Att man dessutom får ta del av nyttig information och själv kunna vara med och påverka IT-branchen i stan är en bonus.
Läs mer om alla våra medlemmar här http://luleanaringsliv.se/medlemsforetag/ och läs mer om Cygni här https://cygni.se