Luleå Näringsliv

Hej medlem - Malin Winberg

22 november, 2018 | Hej medlem


 

Idag passar vi på att säga hej till vår medlem Malin Winberg

Vem är du?
– Jag heter Malin Winberg, är snart 28 år och kommer från Stockholm. Flyttade till Norrbotten för snart tio år sedan och har studerat radiojournalistik på LTU. Trivdes från första stund och är väldigt glad över att bo i Luleå, en stad som gett mig möjligheter att utvecklas både som person och i min profession. Efter många år som radiojournalist driver jag nu mitt eget företag och jag ser verkligen fram emot att utvecklas vidare.

Vad gör ditt företag?
– Jag jobbar som moderator, konferencier och samtalsledare för olika slags event och arrangemang. Det kan vara allt från ett författarsamtal till en näringslivsgala. Arbetar också som personlig tränare och instruktör för gruppträning, främst på Inpuls i Luleå. Jag föreläser och utbildar också inom träning och hälsa, vilket innebär en del resande i länet. Jag har även kvar en fot i journalistvärlden och längtar just nu efter nästa radioprojekt, gärna en dokumentär.

Varför har du valt att gå in som medlem hos Luleå Näringsliv?
– Som ny företagare i kommunen vill jag snabbt lära känna näringslivet och knyta nya kontakter. Jag kände att Luleå Näringsliv tilltalade mig för att få möjligheten att nå ut och nätverka, samt ta del av nyttig information och föreläsningar.

Läs mer om Malin på malinwinberg.se och läs mer om hur du också kan bli medlem här

Foto: Viveka Österman