Luleå Näringsliv

Företagsbesök hos Liko – A Hillroom Company

3 oktober, 2018 | Företagsbesök


 

På bilden från vänster Niklas Eriksson, Supply Manager, Ludwig Utterström, gruppledare, Sara Backfjärd, R&D manager, Andreas Persson, produktionschef, Andreas Wreiner, kvalitetschef, Niklas Nordström, kommunalråd, Anders Eriksson, EHS & Teknik chef. Främre raden från vänster; Isak, Elisabet Zakari, Finance Controller, Jenny Holmgren, HR, Lenita Ericson, kommunalråd, Anna Hällgren, Site Leader.

Liko utgör en viktig del av arbetsmarknaden i regionen, med lång historia av vårdtekniska produkter i framkant har de länge underlättat tunga lyft för både vårdpersonal och brukare. Igår fick vi särskilt besöka deras textilproduktion och förstå mer om deras behov av bland annat duktiga medarbetare. Tack för ett jätteintressant besök!