Luleå Näringsliv

Medlemsbesök på Facebook

9 maj, 2018 | Aktuellt


 
Luleå Näringsliv ❤️ Facebook!  Fullt hus när vi samlade medlemmar och åkte till Facebook Luleå Datacenter. På plats fanns Sam Rihani, Sverigechef Facebook – Facebook vill föra människor närmare varandra – och att stötta företag att utvecklas är en viktig del av det. Det är oerhört inspirerande att möta de som använder vår plattform för att nå ut och skapa nya affärer. Vi vill ge dem inspiration till att upptäcka nya möjligheter och metoder så att de får ytterligare kraft att växa.
Deltagarna välkomnades av Joel Kjellgren, Platschef Facebook Luleå Datacenter. – Vi ser verkligen fram emot att fördjupa vårt partnerskap med Luleå. De naturliga förhållandena här är optimala och passar vårt mål att bygga världens mest energieffektiva och hållbara datacenter perfekt. Den drivkraft som finns hos kommunen, lokala företag och hos Luleborna har inspirerat under de år vi verkat här – det finns verkligen en stark motivation att visa upp Luleå på en internationell marknad och lyfta fram all lokal talang, framtidstro och hållbara innovationer. – Joel Kjellgren, Platschef Facebook Luleå Datacenter

Tore Johnsson, Luleå Näringsliv och Joel Kjellgren, Facebook

Helena Lilja från Teknikens Hus i samtal med Sam Rihani, Sverigechef Facebook

Keith Sivenbring, Arnqvist & Sivenbring, Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR och Peter Kieri, Svensk FöretagsFörmedling

Foto: Facebook/Tomas Bergman