Luleå Näringsliv

Norrbottens Media arrangerar Luleå Business Awards

16 februari, 2018 | Aktuellt


 

Norrbottens media arrangerar Luleå Business Awards – Business Evening den 26 april och Gala Night den 19 oktober.

– Luleå Business Awards har tack vare våra duktiga medarbetare vuxit till att bli en stor och etablerad näringslivssatsning som bara växer och växer. Men nu har evenemanget blivit så omfattande att vi själva inte har resurser som täcker alla arbetsinsatser som behövs. Jag tycker att det är viktigt att Luleå Näringsliv fokuserar på affärsutveckling och nyetableringar som är vår kärnverksamhet. Jag ser fram emot lika bra och helst ännu bättre Business Evening och Gala Night, med möjligheter till affärsmingel, mötesplatser, intressanta föreläsningar och ännu fler affärsmöjligheter. Vi har så många duktiga företagare i Luleå så de är värda att hyllas på bästa vis, så självklart så hoppas vi på riktigt bra arrangemang, säger Li Skarin, vd Luleå Näringsliv.

Läs hela artikeln på Norrbottens Affärer.