Luleå Näringsliv

Luleå Näringsliv rekryterar Nina Sjömark som Affärsutvecklingschef

12 januari, 2018 | Aktuellt


 

Under våren kommer Nina Sjömark, tf VD på Piteå Näringsfastigheter, att tillträda som Affärsutvecklingschef och Företagslots på Luleå Näringsliv.

–  Vi är jätteglada över den här rekryteringen, Nina kommer att förstärka vårt lag ytterligare med sitt driv, sina erfarenheter från sälj- och marknadsledning. Hon har stor kunskap och erfarenheter från fastighetsbranschen och etableringsverksamhet som gör att hon passar som hand i handsken hos oss, säger Li Skarin, VD Luleå Näringsliv.

Nina Sjömark har en bakgrund som marknadschef på Piteå Näringsfastigheter sedan 2005 och sen ett år tillbaka som tf VD på Piteå Näringsfastigheter.

–  Det händer mycket spännande i Luleå och det är verkligen ett imponerande lagarbete som ligger bakom allt positivt, det känns väldigt stimulerande att nu få möjlighet att vara en del av det teamet och jobba vidare med utvecklings- och tillväxtfrågor i Luleå och regionen, säger Nina och fortsätter.

–  Med min inbitna vinnarinstinkt hoppas jag kunna vara en tillgång i Luleå Näringslivs lagbygge.

Nina, som tillträder under våren, ersätter Nicklas Larsson som kommer att övergå till att arbeta i egen konsultverksamhet.

Frågor:

Nina Sjömark, 070- 669 10 10
Li Skarin, 070- 533 11 53