Luleå Näringsliv

Aktuellt med Luleå Näringsliv #49

8 december, 2017 | Aktuellt


 

November månads frukost gästades av Peter Carlsson, Northvolt, Birgitta Bergvall Kåreborn, Luleå tekniska universitet och Eva Sundin, Swerea MEFOS som pratade batterifabrik och kringeffekter. Samtalet leddes av Charlotte Lindmark. Yvonne Stålnacke gjorde sin sista frukost som kommunalråd och avtackades på scenen av Luleå Näringslivs Vd Li Skarin.

125 studenter hade samlats för att lyssna på Inspirationsföreläsningen som Peter Carlsson höll på Luleå tekniska universitet. Peter föreläste under rubriken: Omställning i transport- och energibranschen. Hot och möjligheter för Sverige.

För dig som inte hade möjlighet att vara med på plats på frukosten finns den att se på Luleå Näringslivs facebooksida. Där hittar du också alla bilder. Stort tack till LUMIRE, november månads frukostpartner.

Läs nyhetsbrevet